نقشه سوله به ابعاد 28*11.75*4.5 همراه با نقشه های Shop Drawing شماره 15

آگوست 17, 2012 بدون دیدگاه

 

پس از تحلیلهای لازم توسط محاسب و با در نظر گرفتن ایین نامه ها و Spec پروژه، نقشه های اولیه ترسیم و ایجاد می شوند. این نقشه ها برای مشاور، کارفرما و یا شهرداری ارسال شده و پس از تایید آنها عملیات ساخت شروع می شود .

در کلیه این نقشه ها، اطلاعات کلی و جزیی درج شده است اما ساخت قطعه بر اساس این نقشه ها ریسک بزرگی می باشد و امکان بروز خطا بسیار زیاد می باشد. برای کاهش درصد خطا و قابل فهم شدن نقشه ها برای جوشکار و مونتاژکار، نقشه تک تک قطعاتی که بایستی در کارگاه ساخته شوند، بصورت مجزا تهیه می شود که به این نقشه ها، نقشه های کارگاهی یا Shop Drawing گفته می شود .

نقشه شاپ، شامل نقشه قطعه زنی و نقشه مونتاژی می باشد. بر اساس نقشه قطعه زنی، کلیه ورق و پروفیل مورد نیاز با ابعاد دقیق برشکاری می شوند. سوراخکاری روی قطعات صورت گرفته و بر اساس نقشه های مونتاژی، قطعات بریده شده در کنار همدیگر مونتاژ و جوشکاری می شوند .

هدف از تهیه نقشه شاپ، کاهش خطا و افزایش سرعت مونتاژ و ساخت می باشد. پس از خرید متریال، بر اساس نقشه های قطعه زنی برشکاری بصورت انجام می شود و قطعات برای مونتاژ آماده می شوند. در روش سنتی که بدون نقشه شاپ، کار ساخت صورت می گرفت، عملیات ساخت بصورت ببر بدوز بود و برشکاری بر اساس نیاز صورت می گرفت

مزایای ساخت قطعات بر اساس نقشه شاپ به شرح زیر می باشد:

1-     برآورد دقیق متریال مورد نیاز و جلوگیری از خرید متریال اضافی

2-     برشکاری همزمان قطعات و کاهش پرت متریال مصرفی

3-     اجرای صحیح محل و مشخصات سوراخکاریها

4-     اجرای صحیح پلیتهای نشیمن، استیفنرها و ورقهای پیوستگی

5-     سهولت ساخت و افزایش سرعت ساخت

6-      ارائه برنامه زمان بندی واقعی و ایجاد امکان مونیتورینگ و پایش عملیات ساخت

7-     ایجاد امکان برنامه ریزی حمل و نصب

8-     کاهش زمان نصب

9-     و در مجموع بهینه شدن زمان اجرا و افزایش کیفیت محصول

در گذشته، شاپ درایینگ بصورت دستی و با استفاده از راپید توسط نقشه کش ترسیم می گردید. بعد از همگانی شدن نرم افزار اتوکد، قلم و راپید حذف گردید، اما باز هم نیاز به نقشه کش ماهر با قابلیت تجزیه و تحلیل و تجسسم قطعات وجود داشت. در هر دو روش، بدلیل خطاهای انسانی ناشی از گستردگی کار، نقشه های کارگاهی تولید شده، بدون اشکال نبودند و در حین نصب، اشکالات نقشه شاپ و ساخت ظاهر می گردید. اما امروزه با رشد و تولید نرم افزارهای مربوط به شاپ درائینگ از جمله Tekla Structure (Xsteel), Bocad, ProSteel, …

مدلسازی سازه و تجهیزات صنعتی صورت می گیرد. در این نرم افزارها، با اختصاص نام واحد به قطعات در مرحله قطعه زنی، رد گیری آنها و تولید گروهی آنها بسیار ساده گشته و درصد خطا و هزینه های ساخت و نصب تا جایی کاهش یافته که امروزه هیچ کارگاه و سازنده ای، حاضر به فعالیت ساخت بدون تهیه نقشه شاپ نمی باشد

pass : www.iranomran.com

[wpdm_file id=22]

[nggallery id=42]

سوله صنعتی

درباره نویسنده

نویسنده مشخصات خود را وارد نکرده است

0 دیدگاه برای “نقشه سوله به ابعاد 28*11.75*4.5 همراه با نقشه های Shop Drawing شماره 15”

ارسال دیدگاه


7 + = 8

Forum